ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Μπορείτε να βρείτε τα θέματα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας,τακτικά και έκτακτα, καθώς και τις αποφάσεις και τα πρακτικά για κάθε μία από αυτές.

Πατήστε στους συνδέσμους: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ & ΑΠΟΦΑΣΗ αντίστοιχα.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6η 2 Μαρτίου 2016


ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣIΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον Αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων, μεταξύ των ΟΤΑ και των φορολογουμένων τους, για το έτος 2016.
2. Έγκριση παραλαβής της μελέτης τοπογραφικών εργασιών.
3. Έγκριση πίστωσης συνολικού ποσού 800,00€ σε βάρος του Κ.Α. 00-6721.003 του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016 για την κάλυψη ετήσιας συνδρομής προς το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.
4.  Χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης για λόγους ένδειας του κ. Κ.Π.
5.  Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε άπορους δημότες.
6.  Έγκριση υπόλοιπου ποσού Επισκευαστικών Δαπανών έτους 2015, επιχορήγησης Σχολικών Επιτροπών.
7.  Έγκριση Α΄ δόσης 2016, επιχορήγησης Σχολικών Επιτροπών, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
8.  Ενημέρωση του Σώματος περί αυτοδίκαιης παράτασης της μίσθωσης μεταξύ της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αναφορικά με τις ευρισκόμενες στη συμβολή των οδών Στέλιου Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα οριζόντιες ιδιοκτησίες και παροχή εξουσιοδότησης προς τον Δήμαρχο για υπογραφή του σχετικού ιδιωτικού συμφωνητικού.
9.  Συγκρότηση ειδικής επιτροπής ονομασίας και μετονομασίας συνοικιών, οδών, κοινοχρήστων χώρων και πλατειών του Δήμου για το έτος 2016, (άρθρο 8 του Ν.3463/2006).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.