ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Μπορείτε να βρείτε τα θέματα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας,τακτικά και έκτακτα, καθώς και τις αποφάσεις και τα πρακτικά για κάθε μία από αυτές.

Πατήστε στους συνδέσμους: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ & ΑΠΟΦΑΣΗ αντίστοιχα.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 33η 2 Δεκεμβρίου 2015


ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣIΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.  Έγκριση και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Έτους 2016 του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. (εξ αναβολής από το 30ο Δ.Σ/2015).
2.  Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της «Προμήθειας Ελαστικών οχημάτων» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.
3.  Έγκριση 2ου ΑΠΕ και 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή Νέου Παιδικού Βρεφονηπιακού Σταθμού επί των οδών Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς στο Ο.Τ. 279» με Α.Μ. 16/2013.
4.  Λήψη απόφασης για την αλλαγή εκπροσώπου των παραγωγικών τάξεων στη ΔΕΠ.
5.  Κατανομή Επισκευαστικών δαπανών έτους 2015.
6.  Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των φύλων.
7.  Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 272/22-10-2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στον καθορισμό του αντιτίμου συμμετοχής στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού και τις χρήσεις των αθλητικών χώρων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (εξ αναβολής από το 26ο/2015).

----------------------------------------------

ΘΕΜΑΤΑ  ΕΚΤΟΣ  ΗΜΕΡΗΣIΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο επείγον: Λήψη απόφασης για την προμήθεια εξοπλισμού νέου Παδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού και καθορισμός τρόπου διενέργειας της προμήθειας.
2ο επείγον: Λήψη απόφασης για τη μερική τροποποίηση της 74/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς το ενδεικτικό ποσό του προϋπολογισμού και τον τρόπο διενέργειας του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.