ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Μπορείτε να βρείτε τα θέματα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας,τακτικά και έκτακτα, καθώς και τις αποφάσεις και τα πρακτικά για κάθε μία από αυτές.

Πατήστε στους συνδέσμους: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ & ΑΠΟΦΑΣΗ αντίστοιχα.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23η 30 Σεπτεμβρίου 2015



ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣIΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

1. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 257/2014 Κανονιστικής Απόφασης Δ.Σ. Παραχώρησης Κοινόχρηστων Χώρων (εξ αναβολής από το 22ο Δ.Σ./2015).

2. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου» (Α.Μ. 34ΤΥ/2014-υποέργο α/α 1 του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.

3. Έγκριση 2ης δόσης επισκευαστικών έτους 2014, επιχορήγησης Σχολικών Επιτροπών.

4. Μείωση μηνιαίων τροφείων για τις οικογένειες με εισόδημα μεγαλύτερο των 36.000,00€ στους Παιδικούς Σταθμούς του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Ηρακλείου Αττικής Ν.Π.Δ.Δ.

5. Έγκριση διενέργειας και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ιατροφαρμακευτικών-υγειονομικών υλικών για τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου (ΟΠΑΚΜ) και των Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

6. Λήψη απόφασης για την κατ’ εξαίρεση, δωρεάν συμμετοχή στα τμήματα οργάνων γυμναστικής του Γυμναστηρίου του Δήμου επί της οδού Πλαπούτα 78, των αθλητών του ανδρικού τμήματος Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου «Α.Ε. ΕΡΜΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

7. Λήψη απόφασης για την υλοποίηση των μαζικών προγραμμάτων ποδοσφαίρου 2015-2016 από την Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α. A.E. O.T.A. σε συνεργασία με το Δήμο.

8. Έγκριση προγράμματος λειτουργίας Γηπέδου Ποδοσφαίρου Πρασίνου Λόφου.

9. Έγκριση προγράμματος λειτουργίας Κλειστού Γυμναστηρίου «Χαρά Καρυάμη».

10. Ανάθεση στον υπάλληλο του Δήμου Ξουρή Σταμάτη της εργασίας του βοηθού χειριστή μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος. 


ΘΕΜΑΤΑ  ΕΚΤΟΣ  ΗΜΕΡΗΣIΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο επείγον:  Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα συνεργασίας «Δημιουργική Ευρώπη 2014-2020» και β) εξουσιοδότηση του Δημάρχου.

2ο επείγον: Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «Σύμβουλος εξωτερικής αξιολόγησης στην επίτευξη των στόχων του ΣΧΥ – Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών για τα κτίρια που πραγματοποιήθηκαν οι παρεμβάσεις» (Α.Μ. 19ΤΥ/2014-υποέργο α/α 6 του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.